Tricorp Labels

Tricorp is werkkleding voor iedere professional

tricorp rfc

Tricorp biedt werkkleding aan onder verschillende labels om kleding te leveren die geschikt is voor iedere professional. Elke lijn van Tricorp heeft zijn eigen doelgroep en voldoet dan ook aan andere eisen. Tricorp is ontstaan vanuit de behoefte naar betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding. Door het aanbieden van een breed assortiment werkkleding onder verschillende labels kan Tricorp steeds meer professionals in die behoefte voorzien.

Tricorp RFC

Tricorp RFC is het overkoepelende label van Tricorp. Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear, wij kleden iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. RFC in het logo staat dan ook voor Representative, Functional, Clothing.

tricorp rfc

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear garandeert dezelfde eigenschappen als de kleding van Tricorp Casual. Maar heeft extra robuuste en slijtvaste eigenschappen aan haar kleding toegevoegd. Hierdoor is de werkkleding van Tricorp Workwear bestand tegen zware werkomstandigheden. De kleding van Tricorp Casual en Tricorp Workwear zijn allebij te vinden onder de categorie Workwear.

 

 

tricorp rfc

Tricorp Casual

Tricorp Casual bestaat uit de eerste kledingstukken die Tricorp produceerde om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding. Dit gebeurde toen nog onder het merk ROM88. Tricorp en ROM88 werden door dezelfde fabrikant geproduceerd. Daarom wordt de ROM88 kleding nu alleen nog maar verkocht onder de naam Tricorp Casual. De basic werkkleding van Tricorp Casual is populair en tijdloos. Het draagcomfort en de duurzaamheid van deze items maken dat deze nog altijd een permanente plek in onze collectie verdienen. Tricorp Casual wordt vervaardigd van katoen en het duurzame bamboo. De kleding van Tricorp Casual en Tricorp Workwear zijn allebij te vinden onder de categorie Workwear op ROM-88.nl.

 

tricorp rfc

Tricorp Premium

Tricorp Premium combineert het beste van Tricorp met de laatste mode. Nieuwe materialen en exclusieve designs staan centraal binnen deze unieke collectie. Tricorp Premium biedt professionals met een eigen identiteit de kans deze de tonen. Zonder uit de toon te vallen. Door de moderne uitstraling van de Tricorp Premium kleding laat deze zich uitstekend dragen buiten het werk, dat is dan ook de reden dat u de Premium lijn van Tricorp terug kan vinden in de Casual categorie.

 

 

tricorp rfc

Tricorp Safety

Tricorp Safety is sinds 2017 een nieuw label bij Tricorp. Dit label moet meer duidelijkheid bieden en een onderscheid aanbrengen in de specifieke soorten werkkleding die Tricorp in haar collectie voert. De Tricorp Safety lijn bestaat uit alle hoge zichtbaarheidskleding van Tricorp en de multinorm kleding. De kleding uit de Tricorp Safety lijn biedt extra bescherming door de zichtbaarheid te verbeteren of door te beschermen tegen andere gevaren op het werk zoals hitte en vlammen.

 

 

 

tricorp rfc

Tricorp Corporate

Tricorp Corporate is gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen. Representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. En dat begrijpen wij. Net zoals wij begrijpen dat uw werknemers zich comfortabel moeten voelen in hun werkkleding. Comfortabele werkkleding maakt niet alleen dat professionals hun werk met volledige bewegingsvrijheid uit kunnen voeren, maar zorgt ook voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling. 

 

 

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen:

Mail ons, vul het contactformulier online in of bel naar 0223-661300 voor meer informatie of een antwoord op uw vraag over werkkleding en Tricorp. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat. Daarnaast zijn wij op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur direct bereikbaar via telefoon.

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden