Onderkleding

Onderkleding met een perfecte pasvorm van Tricorp (voorheen ROM88)

Thermo werkkleding heeft als functie het op temperatuur te houden van het lichaam, terwijl het vocht (zweet) wordt afgevoerd. Het houdt je warm in de winter en verkoelt het lichaam in de zomer. Thermokleding weet je bestaande lichaamswarmte goed vast te houden doordat er lucht tussen je huid en het thermo ondergoed zit. Hoe dikker het thermo ondergoed en hoe ruimer deze om het lichaam valt, hoe meer lucht er wordt vastgehouden en hoe meer warmte dit biedt. Hoe dunner het thermo ondergoed en hoe strakker deze om het lichaam zit, des te sneller zweet kan worden afgevoerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de activiteit die je gaat doen, kies je het juiste thermo ondergoed.

15% KORTING OP GEHELE COLLECTIE TRICORP IN NOVEMBER 2018 
(m.u.v. Tricorp Premium)

6 artikelen gevonden
Sorteer op Productnaam |Prijs
Overlay
 

Tricorp 602001 Thermo Onderbr..

€ 23,24 excl. BTW
€ 28,12 incl. BTW
Overlay
 

Tricorp 602002 Thermo Shirt

€ 23,60 excl. BTW
€ 28,55 incl. BTW
Overlay

Tricorp 602003 Underwear Boxe..

€ 12,71 excl. BTW
€ 15,38 incl. BTW
Overlay

2 Paar Tricorp 602009 Werksok..

€ 10,33 excl. BTW
€ 12,50 incl. BTW
Overlay

Tricorp 602004 Underwear T-Sh..

€ 19,08 excl. BTW
€ 23,09 incl. BTW
Overlay

Tricorp 602008 Werksok 70 Gra..

€ 12,18 excl. BTW
€ 14,73 incl. BTW

Meerlagen-systeem

Een veilige, aangename werkuitrusting bestaat uit verschillende lagen. Draagt u drie lagen kleding over elkaar heen dan blijft u droog, warm en bent u optimaal beschermd tegen alle risico’s en omstandigheden in uw werkomgeving. Start altijd met beschermende, zachte onderkleding. Goede onderkleding onderscheidt zich door hoge thermische werking, optimale ventilatie, goede vochtregulerende eigenschappen, antibacteriële bescherming en een perfecte pasvorm die zorgt voor een optimaal draagcomfort. Natuurlijk kunt u ons ondergoed en onze sokken met extra stretch voor extra draagcomfort ook voor sportactiviteiten gebruiken.

Werkkleding van Tricorp is geschikt voor elke beroepsgroep als bedrijfskleding en promokleding

De collectie onderkleding van Tricorp bestaat voornamelijk uit oersterke artikelen uit de Workwear lijn. Deze kledinglijn bestaat uit onverwoestbare werkkleding die speciaal zijn ontwikkeld voor zware werkomstandigheden. Tricorp Workwear geeft u hoogwaardige eigenschappen met daar bovenop extra robuuste eigenschappen, zodat u optimaal kunt presteren in zware omstandigheden.

Waarvan is Tricorp thermokleding gemaakt?

De thermo werkkleding van Tricorp is gemaakt van Bamboo (ook wel: bamboe). Bamboo heeft een open structuur, waardoor het vier keer sneller zweet kan afvoeren dan traditioneel katoen. Het biedt daarom in de zomermaanden meer verkoeling, maar het houdt ook in de wintermaanden meer warmte vast. Voor mensen met een gevoelige huid is bamboo ook zeer geschikt. Het is namelijk een allergievrij materiaal. Een andere bijkomend voordeel is de onderhoudsvriendelijke structuur; bamboo werkkleding ruikt namelijk niet.

Antibacteriële thermokleding

Een bijkomend voordeel van Bamboo als materiaal is de antibacteriële werking van de stof. Deze antibacteriële werking is erop gericht om zweetgeuren te voorkomen. Antizweet werking van de kleding is gezien de functie en weersomstandigheden waarin het vaak gedragen wordt essentieel. In tegenstelling tot het gebruik van nano-zilver om zweetluchtjes te voorkomen, is Bamboo als materiaal duurzaam, grotendeels natuurlijk en daarmee veilig.

Wanneer draag je thermokleding?

In warme omstandigheden: wanneer u als professional aan het werk bent in een warme omgeving en daardoor veel transpireert wordt het lichaam nat en koelt dit sneller af, wat soms gevaarlijk kan zijn. De thermokleding voert dit transpiratievocht weg door het ademende vermogen. Het is hierbij wel belangrijk om over je thermo kleding ademde kleding te dragen. Katoen ademt bijvoorbeeld niet.

In koude omstandigheden: wanneer u als professional veel werkt in koude omstandigheden maar wel veel beweegt wordt de warmte die het lichaam (door het harde werken) opwekt vastgehouden in speciale vezels. Ook wel isolatie genoemd. Tricorp adviseert alle klanten die veel buiten werken het meerlagen-systeem te hanteren. De thermo werkkleding van Tricorp is laag A. De isolerende tussenlaag en de bescherming tegen het weer: laag B en C. Onder andere bouwvakkers, postbezorgers en wegwerkers zijn dagelijks aan het werk in ons thermokleding.

Tips & tricks

Tip 1: Bedenk voor aankoop voor welke activiteit je thermo werkkleding nodig hebt en bepaal op basis hiervan jouw onderkleding. Houd uiteraard rekening met het seizoen.

Tip 2: Was altijd volgens de wasvoorschriften (bij onze thermoproducten is dit op 40 graden), zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.

Tip 3: Werk in lagen, dit zorgt in koude omstandigheden voor het nog beter vasthouden van de lichaamswarmte.

Maak uw Tricorp (werk)kleding uniek met een duurzame borduring uit onze eigen borduurstudio! Laat uw kleding bedrukken of borduren via ROM88.nl bij Unishore Bedrijfskleding

Tricorp werkkleding en accessoires zijn zeer geschikt als bedrijfskleding en promotiemiddel. Laat uw keuze gemakkelijk en snel borduren of bedrukken in onze eigen studio en uw medewerkers, leden, vrienden en relaties kunnen genieten van (bedrijfs)kleding met een persoonlijke uitstraling. Uw mensen zijn altijd en overal uw visitekaartje!

Persoonlijk advies op maat? Vraag het ons via ROM88.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! Dat kan op verschillende manieren:

• Een e-mail sturen
• Ons contactformulier online invullen
• Bellen naar 0223-661300 op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur
• Een bezoek brengen aan onze showroom aan de Handelsweg 6 in Den Helder. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur U kunt de werkkleding dan direct vergelijken en passen.
 

Vragen?

Bel 0223 - 66 13 00
Of ga naar ons contactformulier

Waarom Unishore?

  • Persoonlijke- en snelle service
  • Keuze uit ruim 50.000 artikelen
  • Mogelijkheid achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen borduurstudio

Veilig bestellen

Thuiswinkel Waarborg    Ecommerce Europe

Betaalmethoden